martes, 4 de noviembre de 2014

Desnonaments a Barcelona

Els barris populars de la ciutat de Barcelona, s’estan convertint en veritables centres de resistència davant l’allau de desnonament que s’estan produint. Cada setmana a Nou Barris s’intenten executar un número molt elevat de desnonaments. 


Els veïns s’estan organitzant, la política municipal no arriba a resoldre aquesta problemàtica tant punyent que arriba al moll de l’os de la Barcelona popular. S’intenten aturar els desnonament i es negocia amb les entitats bancàries la dació en pagament dels immobles i el lloguer social. Encara i així molts veïns i veïnes veuen com els seus somnis s’esvaeixen. 
El jovent dels barris, abans desmobilitzats, estan prenent consciència de la problemàtica que estan castigant a aquesta ciutat devastada per la crisi i per la manca d’expectatives. 
Xarxes de recolzament mutu es propaguen pels barris que fa que es mantinguin les esperances i que s’aconsegueixin resultats que faci que aquesta Barcelona comenci a caminar al marge de les institucions que miren cap a una altre banda.


No als desnonaments, ni una família més sense un sostre. Recuperem els somnis!

No hay comentarios:

Publicar un comentario